je u

Over ons

Steeds, als we zelf thuiskomen, merken we pas wat een (t)huis met je doet

Het is een plek om jezelf te kunnen zijn. Het is geluk binnen vier muren. Het is de plek waar je zo veel herinneringen hebt, of nog gaat maken. Dat gunnen we iedereen. En vooral onze klanten, omdat we het groots vinden aan hun zijde te mogen staan. Aan jouw zijde. Want de knoop? Die is doorgehakt. Er komt straks een verkoopbord op je raam, of je zoekt een nieuw thuis.

Maar: dan begint het pas écht. Wat zijn je wensen? Wat zijn je eisen? Wij helpen je om erachter te komen met onze persoonlijke aanpak. Zo kunnen we doelgericht te werk gaan en het beste resultaat voor jou krijgen. En de klok? Die laten we voor wat het is. We vinden altijd een plan om het eindresultaat te realiseren wat het beste voor jou is – de beste deal, een soepel proces en altijd rust en overzicht op wat er speelt. Daar gaan we voor.

Beloofd.

Waarom wij?

Omdat we voor elk scenario een aanpak hebben om te zorgen dat je het eindresultaat krijgt wat perfect aansluit bij jouw wensen- en eisenpakket.

Want waar anderen stoppen met kijken, kijken wij verder. Zodra je voor het eerst, of laatst, door je voordeur stapt weet je dat je de juiste keuze hebt gemaakt.

En dan zijn we er nog niet:

Bij verkoop: scherpe courtage
No cure, no pay als je aankoopklant bent
Meer dan 1100 woningen verkocht sinds 2000
Bij aankoop: keuze in een vaste of prestatiegerichte courtage
Betaal pas na de aan- of verkoop de courtage (bij de notaris)
Je kunt de koopzoektocht stoppen wanneer jij wilt
We regelen alle bezichtigingen en onderhandelingen
‘s Avonds en in het weekend bereikbaar
Meer dan 20 jaar ervaring

<--- REVIEWS --->

Makelaar Groningen

Een nóg mooier Groningen, daar doen we alles voor

Er is ons weinig waar we meer om geven dan Groningen en haar omgeving. Prachtig, al zeggen we zelf. En dat willen we zo houden.

Daarom steunen we goede doelen en verenigingen uit de regio. Bij elke klant die we helpen met de aan- of verkoop van hun huis investeren we een bedrag in de regio. Want wie goed doet, goed ontmoet.

Reviews Plan Makelaars