je u

Stijladvies met Plan.

Je huis verkoopklaar maken?

Stijladvies met Plan.

Je huis verkoopklaar maken?

Maak je huis verkoopklaar met ons praktische stijladvies als gids

Over smaak valt niet te twisten. Dat weten we allemaal. Wat jij juist zo charmant aan je huis vindt, vind een potentiële koper dan misschien wel weer een afknapper.

Daarom is het handig als je je woning zo neutraal en aantrekkelijk mogelijk maakt wanneer deze in de verkoop gaat. “Hoe doe ik dat?”, is dan de grote vraag. Geen zorgen. Wij geven je alle tips en trucs waardoor je huis lekker opvalt. Je hoeft echt je huis niet overhoop te halen om er een showroom van te maken.

Nergens voor nodig. Met ons praktische advies zet je de puntjes op de i om je huis nét even dat extra’s te geven, waardoor hij beter in de smaak valt bij potentiële kopers. Het verkoopadvies is een standaardonderdeel wanneer we je huis mogen verkopen.

Meer over weten?

Dat doe je hier →

Praktisch advies op elke vierkante meter van je huis


We zitten samen met jou om je huis zo opvallend en aantrekkelijk mogelijk te maken voor kopers. We gaan elke kamer na. Elke muur. De zolder, zelfs.

Geen centimeter zien we over het hoofd. Want als we nu dit kleine beetje extra werk doen, levert dat uiteindelijk meer op voor je. We stemmen ons advies altijd helemaal af op jouw wensen. Wij gaan voor het hoogste bod, maar jij bepaalt hoeveel energie je in het verkoopklaar maken van je woning stopt. Niks moet, alles kan.

Zullen we een kopje koffie doen?

We nemen de tijd voor je om je zo goed mogelijk te leren kennen. Dit doen we tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit kan ‘s avonds, overdag, via videobellen of bij jou thuis – jij bepaalt. We doen wat jou het beste uitkomt. Laat hier je gegevens achter. Wij doen de rest.
CTA koffie form

Waar we naar kijken

Zoals je al las: een hele hoop.

Denk aan zaken als:

De lekkerste temperatuur voor in huis
Wat je met kabels en snoeren aan moet
Hoe je snel en simpel je woonkamer direct opfleurt
Waarom je het best foto's van je kinderen even op kunt bergen
Welk onderdeel je van je huis het best nog effe snel kan schilderen
Hoeveel licht je het best kunt doorlaten in je huis tijdens foto’s of bezichtigingen

Het lijkt een hoop, maar het valt écht reuze mee. En daarnaast: niks moet, alles kan. Jij bepaalt zelf hoeveel tijd en energie je erin stopt. Uiteraard geven wij maar al te graag onze liefde, kennis en tijd om je te helpen. Zullen we er samen voor gaan? Bel of app ons gerust om een kennismaking in te plannen.

Klinkt goed, doen we →
Vrouw met appeltaart
Reviews Plan Makelaars